150x150

Får du indberettet til tiden?

Vi hjælper dig med at få indberettet selvangivelse samt årsrapport korrekt og rettidigt. Lad vores erfaring komme dig til gode. Book en gratis og uforpligtende konsultation herunder.

Vi hjælper også med årsrapporten

Årsrapporten for din virksomhed skal indberettes årligt. Det er vigtigt at den er korrekt og alle fradrag er medtaget i bogholderiet så ikke at der betales mere moms og skat end det som er opgjort.

Drives din virksomhed i selskabsform skal årsrapporten indberettes 5 måneder efter afslutningen af regnskabsperioden og som enkeltmandsfirma 6 måneder efter – dog skal årsrapporten ikke længere sendes til Skattestyrelsen, men opbevares.

Hos Frederiksstadens Revision hjælper vi med at få grundlaget til årsrapporten opgjort korrekt, så den efterfølgende selvangivelse også bliver rigtig og indberettet til tiden.

Vores mission er at gøre denne del af din virksomhed simpel og dermed lette din hverdag.

Frederiksstadens Revision

Kompetent rådgivning

Hos os får du grundig rådgivning og professionel løsning af dine revisionsopgaver – effektivt og uden unødvendigt tidsforbrug.

Mere end 30 års erfaring

Vi har bred regnskabserfaring, som går helt tilbage til 1987 med speciale i regnskabsvæsen, revision og skatteret.

Professionelle & opdaterede

Vi holder løbende vores faglige viden opdateret via kompetente samarbejdspartnere og relevant efteruddannelse.

Tag ikke bare vores ord for det...

Læs, hvad kunderne siger

Frederiksstadens Revision – Få mest for pengene her! Jeg er helt enig med deres slogan. Min oplevelse med Frederiksstadens Revision har været helt unik på den positive måde. Min forrige revisor tog 400 kr. for bare at tage telefonen... ikke her.

  • sabella_zin

    Isabella Zin

    Selvstændig behandler

Frederiksstadens Revision har hjulpet mig med mine regnskaber, indberetninger mv. siden 2017. Siden begyndelsen har FR været en uundværlig sparringspartner, både for mit regnskab men også ifht. kompetent rådgivning til en fair pris. Kan varmt anbefales!

  • gab

    Gabriel Kripalani

    Booost Digital ApS

da_DKDansk
Scroll til toppen