Udfyld formularen eller ring på +45 70 222 420 for at få hjælp

Bistand til oprettelse af erhvervskonto på 14 dage

Det er desværre ikke unormalt at blive afvist af banken. Som erhvervsdrivende har det aldrig været sværere at oprette en erhvervskonto. Lad vores erfaring komme dig til gode. Udfyld formularen for at høre mere - det er gratis og uforpligtende.

Gennemsnitlig behandlingstid kun 14 dage

Høj åbningsprocent

Kompetent rådgivning

Hos os får du grundig rådgivning og professionel løsning af dine revisionsopgaver – uden unødvendigt tidsforbrug.

Mere end 30 års brancheerfaring

Vi har bred regnskabserfaring, som går helt tilbage til 1987 med speciale i regnskabsvæsen, revision og skatteret.

Mere end blot revision

Hos Frederiksstadens Revision beror en stor del af vores arbejde i konsulentbistand inden for finansiering, insolvens og skatteret. 

Mangler din virksomhed en erhvervskonto?

I dag stilles der krav til at din virksomhed har en erhvervskonto til ind og udbetalinger for din virksomhed. Der tages udgangspunkt i hvidvaskningscirkulærret som trådte i kraft et par år siden.

Dette er især gældende hvis du driver din virksomhed i selskabsform. Men mange banker i dag kræver også at selv en enkeltmandsfirma har en officiel erhvervskonto, og skal du have penge tilbage fra det offentlige kan det ikke lade sig gøre uden en erhvervskonto.

Hos Frederiksstadens Revision hjælper vi dig med at udarbejde forretningsplanen og budgettet til den bank som vi matcher bedst til din virksomhed. Dermed behøver vi ikke ansøge mange steder, men kun hos 1 bank. Vi gennemgår grundigt din personlige økonomi forud for at fremsende det samlede materiale til banken, og så giver vi dig en uvildig vurdering af hvad der eventuelt kan ligge af udfordringer.

Vi åbner i snit 6 konti om ugen - skal vi også hjælpe dig?

Tag ikke bare vores ord for det...

Det siger vores kunder

Frederiksstadens Revision – Få mest for pengene her! Jeg er helt enig med deres slogan. Min oplevelse med Frederiksstadens Revision har været helt unik på den positive måde. Min forrige revisor tog 400 kr. for bare at tage telefonen... ikke her.

  • sabella_zin

    Isabella Zin

    Selvstændig behandler

Frederiksstadens Revision har hjulpet mig med mine regnskaber, indberetninger mv. siden 2017. Siden begyndelsen har FR været en uundværlig sparringspartner, både for mit regnskab men også ifht. kompetent rådgivning til en fair pris. Kan varmt anbefales!

  • gab

    Gabriel Kripalani

    Booost Digital ApS

Vi åbner i snit 6 konti om ugen - skal vi også hjælpe dig?

da_DKDansk
Scroll til toppen