Vores ydelser

En væsentlig del af vores service er rådgivning, hvor vores sparring skal accelerere din virksomheds udvikling og vækst. Vi kommer helt tæt på din virksomhed, og kan derfra skabe den bedste rådgivning til din virksomhed.

Frederiksstadens kerneområder
  • Skat og moms
  • Revision og centrale dokumenter
  • Ejerskifte og omstrukturering
  • Finansiering og erhvervslån

Revision & centrale dokumenter

Hos Frederiksstadens Revision har vi kompetencerne inden for alle områder af revision, og vi hjælper i dag virksomheder med mange forskellige revisionsydelser. Det omfatter blandt andet, at vi attesterer centrale dokumenter som årsregnskabet, foretager andre regnskabsopgørelser, og sikrer, at din virksomhed overholder lovregler og frister. Men det er ikke det eneste.

  • Personlig rådgiver i alle sager
bogføring
centrale-dokumenter

Bogføring & erhvervsservice

Vores erhvervsservice kan være en fordel for dig, hvis virksomheden er for lille til at beskæftige eller aflønne en bogholder, eller hvis I ikke vil være sårbare over for enkeltansattes sygdom, ferie, barsel mv.

 

Vi tilbyder fleksible, servicemindede og yderst effektive medarbejdere til at varetage administrative opgaver efter jeres ønske. Alle opgaver afstemmes på forhånd – både i forhold til jeres behov og vores medarbejderes erfaring og kvalifikationer.

  • Personlig rådgiver i alle sager

Finansiering & erhvervslån

Hvis din virksomhed kommet i en blindgyde hvad angår lån, og du har et interessant projekt hjælper Frederiksstadens Revision med at finde investorer/lån til disse – også selvom banken har sagt nej. Vi varetager hele processen når der skal rejses kapital til virksomheden, uanset om der er tale om venture kapital, lånekapital eller refinansiering af den eksisterende virksomhed ved et eventuelt bankstifte til en mere erhvervsvenlig bank.

  • Personlig rådgiver i alle sager
erhvervslån
Logoer Til Heino 2048x2421
da_DKDansk
Scroll til toppen