Erhvervslån med statsgaranti

Lån op til 500.000 kr.

Er du ramt under Covid-19 krisen kan din virksomhed muligvis få bevilget et lån op til kr. 500.000 og med afvikling op til 60 måneder.

Der skal være tale om at din omsætning forventer at falde med minimum 30% pga af covid-19 krisen – din virksomhed skal have indberettet 2 årsrapporter for at kunne søge.

Renten ligger mellem 6-8 % p.a. og vækstfonden beregner sig 1% p.a. af deres sikkerhedsstillelse.

* Frederiksstadens Revision er IKKE en bank men kan hjælpe med at formidle og ansøge lånet – renten ligger mellem 6-8% p.a. og Vækstfonden beregner sig 1% p.a. af deres sikkerhedsstillelse. Omkostninger: Stiftelsesprovision 6% og honorar for budget/forretningsplan kr. 15.000,00 + moms. Kort sagsbehandlingstid: 14 dage.

Book en gratis konsultation

  • Hvordan søger jeg lån?

    Det er nemt at ansøge om et erhvervslån. Sådan gør du: Udfyld ansøgningen til højre. Ansøgningen er gratis og ikke-bindende. Send eventuelle yderligere oplysninger. Du får som oftest svar på din ansøgning inden for 14 dage. Du vælger selv, om du vil tage imod tilbuddet, når du har fået svar på din låneansøgning. Godkender du lånet, udbetales pengene sædvanligvis samme dag.

  • Hvem kan låne penge?

    Alle danske aktieselskaber, anpartsselskaber, enkeltmandsvirksomheder, personligt ejede virksomheder, interessentselskaber og IVS'er kan ansøge om et lån. Det betyder ingenting, om din virksomhed er ny eller gammel, stor eller lille. Det vigtigste er, at der er et godt forretningskoncept og et dedikeret hold bag.

Logoer Til Heino 2048x2421
da_DKDansk
Scroll til toppen